Hvordan bli en god logoped?

SAMARBEID: Siden 2014 har jeg på vegne av Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale holdt foredrag for logopedstudentene i Oslo. Foreningen har et godt og tett samarbeid med logopeder i Norge. Foto: Ingvild Røste
SAMARBEID: Siden 2014 har jeg på vegne av Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale holdt foredrag for logopedstudentene i Oslo. Foreningen har et godt og tett samarbeid med logopeder i Norge. FOTO: Ingvild Røste

Logopedene har den faglige kunnskapen, vi som stammer har livserfaringen. I samarbeid kan vi sørge for en enda bedre logopedbehandling.

En gang i året holder jeg på vegne av Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale (NIFS) foredrag for logopedstudentene ved Universitetet i Oslo. Da snakker jeg om hva foreningen arbeider med, hvilke saker vi er opptatt av, og kommer med eksempler fra mitt eget liv som kan gi studentene et innblikk i hvordan det er å leve med stamming og hvilke utfordringer jeg har hatt og fortsatt kan ha.

Basert på egen erfaring og hvilke tilbakemeldinger jeg har fått fra medlemmer i foreningen og personer jeg kjenner gjennom McGuire-programmet, kom jeg nylig med råd til hvordan man kan bli en god logoped.

martin.aasen.wright@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..